Lähellä.fi kampanja

Lähellä.fi kampanja


 

 

“Löytyykö yhdistyksenne jo Lähellä.fi:stä? Pohjoissavolainen yhdistys: rekisteröidy, ilmoita toiminnasta ja osallistu arvontaan!” 

Mikä Lähellä.fi? 

Lähellä.fi on ilmainen verkkopalvelu yleishyödyllisen toiminnan ilmoittamiseen. Palvelun avulla yhdistysten toiminta, tarjoama tuki sekä tapahtumat tuodaan näkyväksi. Lähellä.fi-palvelu on kansallinen ja palveluun syötettyjä tietoja voidaan hyödyntää laajasti.  

Miksi tiedot esille?

Tällä hetkellä tieto hyvinvointia ja terveyttä edistävästä toiminnasta löytyy pirstaleisesti nettisivuilta, somesta tai muilta alustoilta, eikä näitä tietoja ole helppo koostaa yhteen tai käyttää apuna asiakasohjauksessa. Lähellä.fi-palveluun syötettyjä tietoja voidaan jatkossa hyödyntää laajemmin osana esimerkiksi hyvinvointialueen alustaratkaisuja, jolloin toiminnalle saadaan laajempi näkyvyys – tietojen syöttäminen Lähellä.fi:hin mahdollistaa tietojen nostamisen myös esimerkiksi yhdistyksen omille nettisivuille! Käytännössä hyvinvointialueen ja muualla asiakastyötä tekevät ammattilaiset  voivat osana työtään hyödyntää helpommin yhdistysten toimintaa, kun tiedot ovat kootummin löydettävissä. Hyvinvoinnin edistäminen on yhteistä työtä! 

Kampanja 

Kampanjan aikana Arjen ilo ja tuki (RRP) -projekti lisää lähellä.fi-palvelun tunnettavuutta yhdistystoimijoiden keskuudessa Pohjois-Savossa jakamalla materiaalia somessa ja postituskanavillaan, sekä perehdyttää toimijoita lähellä.fi-palvelun käyttöön yhdessä eri toimijoiden kanssa. Kampanjan tavoitteena on saada lisää yhdistyksiä rekisteröitymään Lähellä.fi:hin sekä kuvaamaan omat toimintansa toimintailmoituksina Lähellä.fi:hin. 

Projektin omat ja yhteistyökumppaneiden perehdytystilaisuudet löydät TAPAHTUMAT-sivuiltamme  ja Lähellä.fi-tuen koulutukset täältä: Lähellä.fi | Lähellä.fi-infot ja -koulutukset (lahella.fi). Perehdytysmateriaaleina käytämme Lähellä.fi-tuen tuottamia koulutusmateriaaleja, löydät ne ja kirjalliset ohjeet täältä: Lähellä.fi | Palvelun käyttöohjeet (lahella.fi).  

Arvomme kampanjan lopuksi vuoden kahvit ja uintilippuja. Kampanja päättyy 19.5.2024. Kampanjaan liittyvät arvonnat suoritetaan 20.5.2024.   

Kaikkien pohjoissavolaisten toimijoiden kesken, jotka ovat rekisteröityneet Lähellä.fi-palveluun ja yhdistyksellä on vähintään yksi voimassa oleva toimintailmoitus Pohjois-Savossa 19.5.2024 mennessä, arvomme vuoden kahvit (12 kahvipakettia, arvo 70 euroa). 

Lisäksi arvomme uintilippuja (200 euron arvosta) sen pohjoissavolaisen kunnan yhdistysten kesken, josta on tullut eniten rekisteröityneitä yhdistyksiä suhteessa yhdistysten määrään Lähellä.fi-palveluun 19.5.2024 mennessä.  Arvonnan voittanut yhdistys voi valita uimalippupaketin yhteen seuraavista vaihtoehdoista (Vesileppis 20 lippua, Kunnonpaikka 15 lippua, Runnispa 20 lippua). 

Näin yhdistys voi osallistua kampanjaan: 

Osallistuminen on yksinkertaista: 

  1. Rekisteröidy palveluun täällä: Lähellä.fi (lahella.fi) 

  1. Ja ilmoita toiminnasta tekemällä toimintailmoitus Lähellä.fi palveluun

Jos tarvitset tukea tietojen ilmoittamiseen, kurkkaa Tapahtumat-osiosta tulevat koulutukset ja infot. Tarvittaessa ole yhteydessä RRP Arjen ilo ja tuki -projektin henkilöstöön yhteystiedot löydät täältä tai teknisen puolen kanssa sinua auttaa Lähellä.fi-tuki (info@lahella.fi).

Myös kunta hyötyy siitä, että yhdistysten tiedot ovat kootusti saatavilla. Lähellä.fi-palvelu mahdollistaa kevyen integraation rakentamisen esimerkiksi kunnan alueen järjestötiedoista kunnan omalle sivulle! Lähellä.fi-palvelun edistäminen on siis mainio apuväline järjestöyhteistyöhön. 

Haluaako kuntanne maksimoida alueenne mahdollisuudet kylpylälippupaketin voittoon?  Järjestäkää omia perehdytystilaisuuksia ja auttakaa yhdistyksiä viemään tiedot Lähellä.fi:hin! Mikäli mahdollista voitte jakaa Lähellä.fi kampanjaa kunnan omissa somekanavissa. Apua voit pyytää projektitiimiltämme.  Yhteystiedot löydät täältä.

Leijuke kuntien tai yhdistysten sivuille

Leijuke on helppo tapa esittää Lähellä.fi:hin ilmoitettua tietoa omilla nettisivuilla. Lataa tästä ohje leijukkeen käyttöönottoon.

Lähellä.fi-palvelu

Lähellä.fi  on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla löydät merkityksellistä toimintaa, yhteisöllisyyttä, apua ja osallistumismahdollisuuksia. Palvelu kokoaa järjestöjen ja yhteisöjen tuen, toiminnan ja tapahtumat yhteen osoitteeseen, sekä edistää kansalaistoiminnan näkyvyyttä Suomessa.  

Pääset ilmoittamaan tietoja ja toimintaasi Lähellä.fi-verkkopalveluun rekisteröitymällä käyttäjäksi ja luomalla organisaatiosi verkkopalveluun.

Mitkä tahot voivat rekisteröityä Lähellä.fi-palvelun käyttäjiksi?

Lähellä.fi-verkkopalvelu on tarkoitettu yleishyödyllisen toiminnan esittelyyn. Mukaan voivat rekisteröityä kaikki hyvinvointia edistävät yhdistykset, liitot, järjestöt, erilaiset yhteisöt ja aktiiviset kansalaistoimijat. Myös kunnat ja seurakunnat voivat rekisteröityä toimijoiksi. Kaupalliset yritykset voivat rekisteröityä palveluun vapaaehtoistoimintansa osalta.

Miksi järjestön kannattaa ilmoittaa toiminnasta Lähellä.fi-palveluun? 

Lähellä.fi-verkkopalvelu on tarkoitettu yleishyödyllisen toiminnan esittelyyn. Se tarjoaa järjestöllesi ja toiminnallesi maksutonta näkyvyyttä, parantaa järjestöyhteistyötä ja tukee kansalaisten osallistumista järjestötoimintaan. 

Palvelua kannattaa hyödyntää silloin, kun haluat toimintaasi lisää osallistujia ja vapaaehtoisia, tai kun haluat saada toimintasi julkisen sektorin tietoon.

Arvonnan palkinnot 

Kahvipaketteja 12 kpl (arvo 70 euroa) Kaikkien pohjoissavolaisten toimijoiden kesken, jotka ovat rekisteröityneet Lähellä.fi palveluun ja yhdistyksellä on vähintään yksi voimassa oleva toimintailmoitus Pohjois-Savossa 19.5.2024 mennessä. 

Uintilippuja (200 euron arvosta) Lisäksi arvomme uintilippuja (200 euron arvosta) sen Pohjois-Savolaisen kunnan yhdistysten kesken, josta on tullut eniten rekisteröityneitä yhdistyksiä suhteessa yhdistysten määrään Lähellä.fi palveluun 19.5.2024 mennessä. Arvonnan voittanut yhdistys voi valita uimalippupaketin yhteen seuraavista vaihtoehdoista (Vesileppis 20 lippua, Kunnonpaikka 15 lippua, Runnispa 20 lippua). 

Palkintoja ei voi vaihtaa muuksi tavaraksi eikä rahaksi.   

Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan osallistuvat Pohjois-Savon alueella toimintaa ilmoittavat yhdistykset, jotka ovat rekisteröityneet Lähellä.fi palveluun kampanja-ajan loppuun mennessä ja joilla on voimassa vähintään yksi toimintailmoitus Lähellä.fi palvelussa. 

Arvonnan järjestää 

RRP –hanke, Arjen ilo ja tuki, Pohjois-Savon hyvinvointialue. Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron.  

Arvonnan ajankohta 

Kampanja-aika päättyy 19.5.2024 ja arvonta suoritetaan 20.5.2024. Kampanja-ajan jälkeen tulleita osallistumisia ei hyväksytä. 

Arvonnan voittajille ilmoittaminen 

Arvonnan voittajille ilmoitetaan niihin yhteystietoihin, jotka on ilmoitettu Lähellä.fi:ssä yhteystiedoiksi toimijan osalta (sähköpostilla tai puhelimitse). Samalla kysymme, saako arvonnan voittajien nimen ilmoittaa hankkeen viestinnässä. Mikäli arvonnan voittajaan ei saada yhteyttä 3.6.2024 mennessä, suoritetaan uusi arvonta.   

Arvonnan järjestäjän vastuut 

RRP Arjen ilo ja tuki -hanke pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki päätökset kilpailuun liittyen ovat lopullisia, eikä niistä voi valittaa.   Arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.   

Facebook/Instagram/Twitter ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin/Twitteriin. 

Arvontapalkintojen toimittaminen ja vastaanottaminen 

Arvontapalkinnon toimittamisesta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Palkinto voidaan toimittaa suoraan voittajalle, toimittaa postitse tai muulla tavalla lähettämällä. Palkintoja ei lähetetä uudelleen, mikäli voittaja ei nouda palkintoaan määräaikaan mennessä. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.  Mikäli voittaja ei ota palkintoa vastaan, arvonta suoritetaan uudestaan 3.6.2024.   

Henkilötietojen käsittely 

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Henkilötietojen käsittelyyn liittyen noudatamme Lähellä.fi tietosuojaselostetta, jonka voit lukea täältä: Lähellä.fi | Rekisteröityneiden käyttäjien tietosuojaseloste (lahella.fi) 

Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjaan tai henkilötietoihisi liittyen, voit olla yhteydessä myös kampanjan ja arvonnan toteuttajaan RRP Arjen ilo ja tuki -projektin henkilöstöön yhteystiedot löydät täältä. 

Lähellä.fi-palvelu