Tapahtumat

Tulevat tapahtumat


Joroisten yhdistysten ilta


Torstaina 25.1.2024 klo 16.30-19.00 
Joroisten kunnanvirasto, Lentoasemantie 1, Joroinen

OHJELMASSA:
Kahvittelut klo 16.30-17.00 

Tervetulosanat ja kunnan ajankohtaiset asiat. Hyvinvointipäällikkö Anitta Korhonen, Joroisten kunta.

Tarvitsetko apua rahoituksen hakemiseen yhdistyksesi toimintaan? Kansalaistoimijalähtöisen kehittämisen koordinaatio- ja viestintähanke Koonto esittäytyy.

Tulevan vuoden suunnitelmia sosiaali- ja terveysalan yhdistysten yhteistyölle. Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry/Yhdistystalo Warikko.

Yhdistysten toiminta asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tukena. Arjen ilo ja tuki (RRP)/Pohjois-Savon hyvinvointialue.

Ilmoittaudu mukaan 21.1.2024 mennessä! Voit ilmoittautua sähköisen lomakkeen kautta (lomake avautuu uudessa ikkunassa), soittamalla puh. 041 730 7739 tai lähettämällä sähköpostia (lomake avautuu uuteen avautuu, kun napautat tekstiä). Jos sinulla on kysyttävää, soita edellä mainittuun numeroon tai laita sähköpostia osoitteeseen heidi.hartikainen@pshyvinvointialue.fi


 

Menneet tapahtumat


Palvelutietovarantokoulutus järjestöille ja RRP-toimijoille


Keskiviikkona 15.11.2023 klo 9-11 Teamsissä

Koulutuksen aiheena on Suomi.fi-palvelutietovaranto (PTV) järjestöjen käytössä. Koulutus on pääasiassa suunnattu jo PTV-käyttölupahakemuksen tehneille järjestöille, mutta tilaisuuteen voi myös osallistua käyttöönottoa suunnittelevat järjestöt. Koulutuksen järjestää Digi- ja väestötietovirasto.
 
Koulutuksessa käydään läpi PTV:n sisällöntuotannon ja työn organisoimiseen liittyviä perusasioita sekä kuullaan PTV:n hyödyistä. Tilaisuuteen on kutsuttu myös järjestöjen edustajia kertomaan PTV-kokemuksia ja jakamaan hyviä käytäntöjä.
 
Koulutuksessa käydään läpi myös sitä, miten PTV ja Lähellä.fi-järjestöportaali liittyvät toisiinsa, miten PTV-palveluluokituksessa huomioidaan järjestöjen palvelut sekä kerrotaan ajankohtaista tietoa Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukonseptista.
 
Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä! Ilmoittautuminen päättyy 8.11.2023. Voit lähettää ilmoittautumisen yhteydessä jo ennakkoon PTV:hen liittyviä kysymyksiä, joihin haluaisit saada vastauksia. Tarkempi ohjelma-aikatulu lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostiin.

Kumppanuusillat

Tervetuloa Kumppanuusiltoihin rakentamaan paremmin voivaa Pohjois-Savoa!
RRP Arjen ilo ja tuki -projekti on järjestänyt alkukesän ja syksyn 2023 aikana Kumppanuusiltoja, joihin on koottu alueen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimijat yhteen. 

Kumppanuusilloissa pohdittiin, miten parantaisimme yhdessä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toiminnan löytymistä sekä toimintaan ohjautumista ja kiinnittymistä.